EOI Calvia

Preguntes freqüents

Puc presentar-me als exàmens finals encara que no hagi assistit a classe regularment?
Sí. Qualsevol alumne matriculat té dret a dues convocatòries d’examen, una al mes de juny i una al mes de setembre.

Per què hi ha classe un divendres de cada mes en els cursos presencials?
Perquè segons el programa d’estudis s’han de fer quatre hores i mitja de classe setmanals. Per qüestions horàries és més fàcil sumar aquesta mitja hora setmanal al mes i impartir-la en un sol dia.

Quins tràmits he de seguir per matricular-me l’any que ve si no he pogut assistir a classe i no m’he presentat als exàmens?
Has d ‘informar-te del calendari de matrícula dels antics alumnes al mes de setembre i matricular-te com a repetidor.

Jo ja estic matriculat a l’escola i voldria saber si també he de formalitzar una preinscripció.
No, la preinscripció és un tràmit per a nous alumnes. En el teu cas només has d’estar pendent de les dates de matrícula al juny, si aproves els exàmens a la primera convocatòria o, si no, al setembre, però no t’has de tornar a preinscriure. Només ho hauries de fer si estiguessis interessat a cursar un/s idioma/es diferent/s del/s que curses enguany.

Últimament he faltat a classe i no sé si quan torni em trobaré un poc perdut. Què puc fer?
El millor que pots fer és incorporar-te a les classes tan aviat com et sigui possible. Seria una bona idea sempre mantenir algun contacte el teu professor o amb un company de la classe per saber què s’ha fet. També recorda que el professorat té dues hores de tutoria setmanals per ajudar-te amb els teus dubtes.

Quan es farà la matrícula per al curs que ve?
Trobaràs tota la informació de matrícula a l’apartat Tràmits d’aquesta web i a la pàgina d’inici. A més a més, en iniciar-se un període de matrícula s’hi publica una notícia avisant del calendari.

I si no aprov al mes de juny, quan m’he de matricular?
En aquest cas la teva matrícula serà al setembre, després de la prova de recuperació. Si curses dos idiomes i n’aproves un i l’altre no, et matricularàs al juny de l’idioma aprovat i al setembre de l’altre.

Quan sabré els horaris per al curs que ve?
Els horaris es publiquen al mes de juny a la web, abans de començar la matrícula. Recorda que si del teu idioma hi ha més d’un grup i tens alguna preferència horària qui es matricula primer, tria grup primer!

Jo sóc antic alumne, però m’he preinscrit per a un nou idioma. Puc formalitzar la matrícula per a tots dos idiomes el mateix dia?
En el teu cas, hauràs de regir-te per les dates de matrícula dels antics alumnes per l’idioma que curses actualment i per les dates de nous alumnes per al nou idioma, així que hauràs de fer els tràmits de matrícula en dies diferents.