L’Escola » Presentació

Imprimiu aquesta pàgina

Escola Oficial d’Idiomes de Calvià

L'Escola Oficial d'Idiomes de Calvià és un centre públic no universitari de règim especial depenent de la Conselleria d'Educació i Universitats del Govern de les Illes Balears. L'EOI de Calvià forma part de la xarxa de les escoles oficials d'idiomes de l'estat, especialitzades en l'ensenyament i certificació d'idiomes moderns per a adults. Aquest centre es va crear l'any 2005, després de funcionar com a extensió de l'EOI de Palma des del 2001.

A l'EOI de Calvià s'imparteixen i certifiquen els idiomes alemany, anglès i català. El centre està habilitat per impartir tots els nivells, tot i que l'oferta anual de cursos depèn de la demanda.

L'EOI de Calvià és el centre de referència per a l'aprenentatge d'idiomes als municipis de Calvià i Andratx. S'hi ofereixen cursos presencials, s'hi duen a terme proves de certificació per a alumnes lliures i s'hi col·labora amb centres de secundària dels dos municipis adscrits amb el programa EOIES.

L'EOI de Calvià és un centre relativament petit, amb un claustre d'una quinzena de professors, dos auxiliars de conversa, dos treballadors d'administració i serveis i al voltant d'un miler d'alumnes, fet que possibilita una estreta relació entre tots els membres de la comunitat educativa.

Carrer Arquitecte Francesc Cases, s/n, Bendinat 07181 (Calvià) · Mallorca · Tel. 971 700 150 · De 16 a 21 hores