L’Escola » Identitat de l’Escola Oficial d’Idiomes de Calvià

Imprimiu aquesta pàgina

Missió

L’Escola Oficial d’Idiomes de Calvià és el centre públic, especialitzat en l’ensenyament i certificació d’idiomes, de referència en els municipis de Calvià i Andratx. L’escola facilita l’accés lliure i igualitari a la formació en llengües per donar resposta a les necessitats d’aprenentatge de la ciutadania.

La nostra funció és la d’afavorir el desenvolupament de les capacitats i competències lingüístiques, fomentar l’aprenentatge continu de la població, afavorir el creixement personal i la transmissió cultural, així com fomentar la cohesió social i els valors democràtics.
Ho duim a terme amb un ensenyament de qualitat, enfocat en l’alumne, basat en una metodologia comunicativa enfocada a l'acció i oberta a la innovació.

Vissió

Volem que el centre sigui sinònim de qualitat, un centre innovador, punter, flexible, obert a les necessitats de la ciutadania, a l’aplicació de noves eines que afavoreixin i facilitin l’aprenentatge de les competències lingüístiques de l’alumnat, la millora de la gestió del centre i la formació contínua del professorat.
Volem un centre integrat en l’entorn i que col·labori amb les institucions afins de la zona, així com també aspiram a la flexibilització horària, de formats de cursos i a l'ampliació de l’oferta d'idiomes.

Valors

El centre es defineix amb els següents valors: excel·lència, superació, participació, cohesió social i cultural, respecte, integració, flexibilitat i i igualtat.

Guardar

Carrer Arquitecte Francesc Cases, s/n, Bendinat 07181 (Calvià) · Mallorca · Tel. 971 700 150 · De 16 a 21 hores